Kongress 2021

VARMT VÄLKOMNA TILL 2021 ÅRS KONGRESS MED IKFF!

Kongressen går av stapeln den 24-25 april och blir i år helt digital. Vi börjar nog alla tröttna på dessa digitala möten, men vi kommer att göra allt vi kan för att det ska bli en lättsam och trevlig upplevelse. Temat för kongressen är miljö & militarism och vi kommer bland annat att bjudas på en föreläsning och medlemsworkshop på detta tema.

För de som önskar kommer en introduktion till Zoom arrangeras så att alla känner sig bekväma med verktyget. Även ett för-mingel för delegater och medlemmar där vi träffas och umgås lite mer informellt innan kongressen kommer anordnas.

Praktisk information
Tid: Lördag 24/4 kl 9.30-15.30, Söndag 25/4 kl 9.00-12.00
Plats: Zoom, länk till för-mingel och möte skickas ut till de som anmäler sig
Anmälan: På denna länk, senast den 5 april (Även du som är anmäld som delegat får gärna fylla i inbjudan för att underlätta vår administration.)
Frågor: För kontakt eller frågor, hör gärna av dig till styrelsen@ikff.se

Kongresshandlingar

Ladda ner PDF med handlingarna samlade (förutom verksamhetsberättelser, bokslut och revisionsberättelser).

Uttalanden från kongressen

I samband med kongressen vill vi passa på att göra ett eller ett par uttalanden om aktuella frågor. Det skulle kunna handla om miljö och militarism eller någon annan aktuell fråga. Har du något förslag på ämne du tycker är viktigt just nu, eller rentav förslag på uttalande så skicka gärna in dessa till styrelsen(@)ikff.se senast den 19 april så utformar vi ett förslag tillsammans för kongressen att ta ställning till. Självklart finns också möjlighet att väcka förslag under kongressen, men genom att förbereda i tid har vi bättre möjlighet att få till ett bra uttalande.

Frågor och kommentarer på styrelsens propositioner

Vi välkomnar skriftlig input och kommentarer till de presenterade propositionerna inför kongressen och uppmuntrar alla kretsombud att diskutera dessa med sina kretsmedlemmar. Skicka gärna skriftlig input till styrelsen(@)ikff.se senast den 19 april.

Kandidera till styrelsen!

Vill du vara med och driva vårt arbete för fred, frihet och feminism? Kandidera till IKFF:s styrelse! Kontakta val(a)ikff.se, helst senast den 28 februari, med din nominering. 

 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig