Samrådsmöte 2022

IKFF:s förbundsstyrelse vill härmed bjuda in våra medlemmar till vårt Samrådsmöte 7-8 maj i Stockholm. Temat för mötet är Bygga rörelse. De är i linje med arbetsområde 1 i vårt handlingsprogram antaget vid kongressen 2021 och vi kommer bland annat arbeta med kapacitetsstärkande och samverkan inom organisationen. Schema med inbjudna talare och workshopsledare kommer släppas veckan för samrådsmötet på hemsidan.

Hålltider
7 maj kl.9.30-16.00. Registreringen öppnar kl. 8.00. På kvällen är du välkommen att delta i en gemensam middag. 8 maj kl. 9.00-12.00.

Plats
Stockholm, exakt information inom kort på hemsidan.

Anmälan och deltagaravgift
Du anmäler dig i formuläret nedan och vi kommer löpande att skicka ut bekräftelse med mer information. För att bekräfta ditt deltagande betalar du en deltagaravgift á 250 kr. Information om hur betalningen går till sker via mejl. Anmälan stänger 29 april. Anmäl dig här.

Kost och logi
Boendet står du för själv och har ansvar för att ordna. All mat under helgen kommer täckas av deltagaravgiften. Vi har som förhoppning att kunna stötta med boendekostnader för de som behöver det. Om du behöver hjälp med boendet fyller du i det i anmälan och då behöver du anmäla dig senast 22 april.

Resa
Resa bokar du själv och vi erbjuder en ersättning upp emot 1000kr för långväga resenärer vid uppvisande av kvitto.

Vi ser mycket fram emot att få träffa er och diskutera dessa viktiga frågor med er!

Vänliga hälsningar,
IKFF Sveriges förbundsstyrelse

 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig