« »

Sök praktik till vårterminen 2020

2019-09-09

Under praktiken erbjuder IKFF en inblick i hur en mindre ideell organisation arbetar på lokal, nationell och internationell nivå, samt en möjlighet att tillägna sig kunskap inom IKFF:s sakfrågor. Praktikanten arbetar nära kanslipersonalen och får på så sätt inblick i verksamhetens olika delar; det politiska, det organisatoriska och det internationella arbetet, samt kommunikationsarbetet. Praktikanten tilldelas en handledare.

Exempel på arbetsuppgifter under praktiken är arbete med omvärldsbevakning och research, samt att skriva underlag för artiklar, publikationer, hemsida och andra kanaler. Praktikanten kommer även att ha kontakt med lokalgrupper, delta i och rapportera från möten, samt bistå i genomförandet av projekt.

Du får lära dig att omvandla dina akademiska kunskaper till praktiskt arbete inom kommunikation och policy, utveckla ett feministiskt och antimilitaristiskt perspektiv på de frågor IKFF arbetar med och förstå hur organisationens olika funktioner samverkar. Du får också inblick i det administrativa arbete som krävs för att driva en organisation.

Sök senast 1 oktober, du hittar ansökan här.

TAGS →
 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig