23-24 oktober: Nordiskt möte i Göteborg

Välkommen på Nordisk möte 23-24 oktober i Göteborg

IKFF Sverige vill härmed bjuda in våra medlemmar att delta vid det Nordiska mötet i Göteborg den 23-24 Oktober. På mötet kommer representanter från våra systersektioner i Norge, Danmark och Finland delta och under helgen kommer vi att få möjlighet att utforska teman om upprustning och militarism i våra länder, höra om relationen mellan Norden och Ryssland samt ha ett öppet möte om migration, flykt och asylpolitik. Bland talarna finns bland annat Palmecentrets generalsekreterare Anna Sundström och WILPF:s viceordförande Margrete Kvam.

Mötet startar kl. 17.00 fredagen 22 oktober med välkomstmiddag och samkväm. Mötet börjar formellt kl. 10.00 den 23 oktober och slutar 12.00 med lunch på söndag 23 oktober. För de som vill och kan, får de gärna hänga med till invigningen och presentationen av skulptur och konstnärlig gestaltning till Ingrid Segerstedt Wibergs minne där Jan Eliasson talar vid invigningen.

Gällande COVID-19 följer vi de nationella riktlinjerna i Sverige. För tillfället, så har restriktionerna lättat och vi tror det är möjligt att genomföra mötet fysiskt i Göteborg. Det kommer finnas handsprit i lokalerna, och munskydd kommer att finnas tillgänglig för de som vill. Vi undersöker även möjligheten att delta digitalt.

Anmäl ditt intresse senast 1 oktober här. Då antalet platser är begränsat, samt att vi har begränsad möjlighet att erbjuda ekonomiskt stöd för deltagande ber vi er att anmäla er så fort som möjligt. Senast 8 oktober får samtliga som anmält intresse besked om plats.

Vi ser mycket fram emot att få träffa er och diskutera dessa viktiga frågor med er!

Varma hälsningar, Förbundsstyrelsen


Upcoming Events


Past Events

 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig