Landskrona: Öppet styrelsemöte med tårtkalas, workshop och aktivism

När: Lördag 23 november 2019
Var: Landskrona, Järvgatan 4
Tid: 09:00-17.30 (kaffe från 08:30)
För vem: För dig som är eller blir medlem i IKFF och vill engagera dig i föreningen
Hur: Anmäl ditt deltagande till styrelsen@ikff.se senast den 11 november 2019. Du kan anmäla dig till hela dagen eller till enskilda aktiviteter
Antal platser: 20 – först till kvarn
Kostnad: Gratis. IKFF står för lunch och fika. Middag till självkostnadspris. Deltagare står själva för resor och eventuellt boende. (Vill du delta men har inte ekonomisk möjlighet? IKFF har i vissa fall möjlighet att bidra till resa/boende – hör av dig så snabbt som möjligt till styrelsen@ikff.se!)

Schema

8.30-9 Drop-in och kaffe
9-9.15 Välkomna
9.15-12 Workshop: Berättelsen om oss – narrativ som metod för organisering och förändring
12-13 Lunch
13-14 Aktion: Dela ut Fred & Frihet
14-15 IKFF 100 år: Tårtkalas
15-17 Workshop: Samrådsmöte 2020
17-17.30 Avslutning
18.00 Vi lagar och äter gemensam middag

Mer om innehållet

Workshop: Berättelsen om oss
En intensiv och interaktiv workshop i metoder för att skapa berättelsen om oss själva och berätta den på ett sätt som engagerar och bjuder in andra. För att kunna ta till sig innehållet krävs att en är med under hela passet. För frågor maila lina.hjartstrom@ikff.se.

Aktion: Dela ut Fred&Frihet
Vi går tillsammans ut på stan i Landskrona och delar ut vårt jubileumsnummer av Fred&Frihet och berättar om IKFF.

IKFF 100 år: Tårtkalas
Att IKFF denna dag kommer ha funnits i 99 år och 358 dagar måste vi såklart fira! Vi äter tårta, delar minnen med varandra och drömmer framåt. Har du en särskild berättelse att dela? Bilder eller filmer att visa? Skriv till styrelsen@ikff.se och berätta!

Workshop: Samrådsmöte 2020
Om samrådsmötet: Samrådsmötet hålls vartannat år (dvs mellan två kongresser) för att möjliggöra ömsesidig kompetensutveckling och fördjupning i aktuella frågor, samt föra en dialog kring världsläget och IKFF:s pågående arbete. På samrådsmötet fattas inga beslut. Alla medlemmar är välkomna och kan föra sin egen talan. Nästa samrådsmöte äger rum den 4 april 2020.

På workshopen sätter vi innehåll och dagordning för samrådsmötet 2020 utifrån vilka frågor vi gemensamt tycker är viktigast att diskutera. Samrådsmötet är alla medlemmars forum och ju fler medlemmar som är med och planerar det desto bättre blir det. Workshopen sätter tema och ramar och detaljerna kommer planeras vidare under vintern och våren. För frågor maila jennifer.rasten@ikff.se.


Upcoming Events


Past Events

 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig