Online: Uppstart för IKFF Malmö/Lund

Är du intresserad av fred, frihet och feminism? Vill du engagera dig i Sveriges äldsta feministiska fredsorganisation? Ja, klart du vill! Välkommen på uppstartsmöte med Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet (IKFF) lokalkrets i Malmö/Lund.

Vi är några nu som vill väcka liv i kretsen igen efter att den varit vilande ett tag. Den 22 april kl. 18 kommer vi att arrangera en första träff. Alla är välkomna till mötet, nya som gamla medlemmar, du som vill engagera dig och du som vill veta mer om IKFF.

Mötet kommer att ske digitalt på plattformen zoom. För att kunna delta på mötet behöver du mejla oss på malmolund@ikff.se. Anmälan krävs för att vi ska kunna skicka en zoom-länk till dig. Vi hoppas kunna ha fysiska träffar inom en snar framtid igen.

På mötet kommer vi att samtala om våra intressen i IKFF och feministiska fredsfrågor- vilka aktiviteter hade du velat att vi hittar på tillsammans i lokalkretsen? Vi har pratat om allt från studiecirklar, demonstrationer, skriva medborgarförslag, debattartiklar, fredsfikor, filmkvällar till föreläsningar och panelsamtal men vill såklart höra era tankar och idéer. Den långsiktiga planen är att även starta upp en styrelse för att skapa en kontinuitet i kretsens arbete- är du intresserad av att vara en del av detta arbete? Kul! Skicka då ett mejl till malmolund@ikff.se så berättar vi mer.

Ta hand om er och sprid gärna att kretsen är på uppstart igen så hörs vi snart!

Med värme,
IKFF Malmö

Här hittar du evenemanget på Facebook.


Upcoming Events


Past Events

 

© 2020 IKFF | Alla rättigheter reserverade | Om hemsidan | Webbansvarig