Elin Liss blir tillförordnad generalsekreterare - IKFF
Hem » Organisation » Elin Liss blir tillförordnad generalsekreterare

Elin Liss blir tillförordnad generalsekreterare

Den 1 juli tillträder Elin Liss, idag kommunikationsansvarig, som tillförordnad generalsekreterare för IKFF under generalsekreterare Malin Nilssons föräldraledighet. Elin har arbetat på IKFF sedan 2012.

Elin har under sina år på IKFF, utöver att sköta det dagliga kommunikationsarbetet, ansvarat för flera långsiktiga utvecklingsprocesser, så som utvecklingen av IKFF:s identitet och grafiska profil. Genom att lyssna, kartlägga och arbeta tillsammans med IKFF:s medlemmar spelade Elin en viktig roll i att förankra förändringarna i IKFF:s historia och värderingar. Elin har också varit drivande i att ta fram ett nytt koncept för medlemstidningen Fred och Frihet och samordna arbetet i vår ideella redaktionsgrupp.

– Efter sju år brinner jag fortsatt för IKFF och tror starkt på det organisationen står för och gör. Jag tror att jag efter mina år i organisationen har mycket att bidra med men också mycket att fortfarande lära, det inspirerar mig, säger Elin.

Foto: Elisabeth Ohlson Wallin

Elin samarbetar idag med generalsekreteraren i frågor som rör organisationsutveckling, projektleder IKFF:s informationsprojekt samt arbetar nära övrig personal kring det politiska och internationella arbetet.

– Jag är intresserad av organisationsutveckling och bidrar både med min förmåga att se helheten och idéer för att ta oss framåt. Jag känner mig redo för utmaningen att leda och utveckla IKFF:s arbete för fred, frihet och feminism under det kommande året, säger Elin.

Malin Nilsson kommer att vara föräldraledig fram till sommaren 2020.

– Det känns otroligt tryggt att lämna över ansvaret för IKFF:s kansli och verksamhet till Elin och jag ser fram emot att se IKFF utvecklas under hennes ledarskap, säger Malin.

Relaterade artiklar