Testamentera till IKFF - IKFF
Hem » Stöd oss » Testamentera till IKFF

Genom ditt testamente kan du fortsätta att göra världen bättre även efter din bortgång.

Varför ska jag testamentera till IKFF?

IKFF vet att en fredlig värld är möjlig. Vi har stått upp för fred och kvinnors rättigheter i Sverige och världen i över 100 år. Att testamentera till IKFF är ett sätt att säkra att vi kan fortsätta att göra det även i framtiden.

Vi är enormt tacksamma för de gåvor vi får från personer som valt att testamentera till IKFF. Din testamentsgåva gör stor skillnad.

Tryggt givande

IKFF är medlem i Giva Sverige, branschorganisationen för tryggt givande, och följer de etiska riktlinjer som Giva Sverige ställt upp för hanteringen av testamentsgåvor. Därför kan du kan vara helt trygg i att vi hanterar din testamentsgåva på ett omsorgsfullt och korrekt sätt.

Att skriva ett testamente är enkelt även om du måste följa vissa regler för att det ska vara giltigt. På Giva Sveriges hemsida hittar du information om allt som rör testamenten. Där finns också en gratis mall för upprättande av testamente och du kan få rabatterad juridisk rådgivning. Mer information hittar du via länkarna här nedanför.

Viktig information

Om du beslutar dig för att testamentera hela eller delar av dina tillgångar till Internationella Kvinnoförbundet för Fred och Frihet är det viktigt att du uppger vårt organisationsnummer 802001-6047 när testamentet upprättas.

För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Vittnena får inte vara släkt med dig.

Frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta kansliet för mer information: e-post info@ikff.se eller telefon 08-702 98 10

Bra information från Giva Sverige

Giva Sverige – om testamenten
Skriv testamente – mall
Frågor och svar
Bra att veta