Digitalt medlemsmöte - IKFF
Hem » Evenemang » Digitalt medlemsmöte
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digitalt medlemsmöte

27 februari, 2023 kl18:30-19:30

Efter Rysslands invasion av Ukraina, militarisering och kärnvapenhot ökar IKFF:s medlemsantal och vi ser att allt fler vill engagera sig och blir en del av vår rörelse för fred, frihet och feminism. För att välkomna alla nya medlemmar och sprida mer information om vad IKFF gör bjuder vi in till ett digitalt medlemsmöte den 27 februari kl. 18:30. Mötet kommer vara ca. en timme och är ett tillfälle att träffa andra medlemmar, få mer kunskap om vår verksamhet samt att få ställa frågor. Mötet hålls i samarbete mellan representanter från kansliet och förbundsstyrelsen, och kommer ta upp våra grundprinciper och vision, hur dessa är relevanta idag och hur du passar in.

Mötet riktar sig särskilt till nya medlemmar men är öppet för samtliga och du behöver inga förkunskaper. Kom som du är och bli en del av vår gemenskap.

Kostad
Gratis, men du måste vara medlem i IKFF. Är du inte medlem än? Oroa dig inte. Bli medlem på vår hemsida och anmäl dig sen via detta formulär.

Plats
Digitalt via Zoom. Länk skickas ut dagarna innan utbildningen.

Anmälan
Du anmäler dig i det här formuläret och vi kommer löpande att skicka ut bekräftelse med mer information. Anmälan stänger 26 februari. Om du får förhinder får du jättegärna mejla styrelsen@ikff.se

Vi ser mycket fram emot att få träffa er och diskutera dessa viktiga frågor med er!

Vänliga hälsningar,
förbundsstyrelsen

Detaljer

Datum:
27 februari, 2023
Tid:
18:30-19:30

Arrangör

IKFF