Nationell kongress - IKFF
Hem » Evenemang » Nationell kongress
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nationell kongress

13 maj-14 maj

IKFF:s kongress 2023 har det övergripande temat Att bygga feministisk fredsrörelse i krigstid. Under föreläsningar och workshops kommer vi att fokusera på de utmaningar vår rörelse står inför och hur vi ska arbeta för att överkomma dem. Vi rör oss från den internationella nivån, via de nationella utmaningarna, till det lokala medlemsarbetet.

Vi kommer få lyssna till Sylvie Ndongmo, ordförande för vår globala rörelse, berätta om hur WILPF mobiliserar globalt för att möta nya utmaningar. Vi kommer också höra från Lina Hjärtström, som ger oss en (lagom) mörk feministisk framtidsspaning – vad innebär egentligen Natomedlemskapet, kärnvapenhoten och den växande nationalismen? Slutligen kommer vi tillsammans reflektera över hur vi medlemmar vill och kan arbete de kommande åren.

Kongressen är öppen för alla medlemmar och vi hoppas att så många som möjligt vill träffas i Malmö och kraftsamla inför de kommande två åren!

Hålltider

  • Lördag: Mötet startar den 13 maj kl. 11.00 men redan från kl. 10.30 är ni välkomna för registrering och mingel. Vi avslutar den formella delen av dagen vid 17.00  och därefter har vi gemensam middag som slutar vid 20.00.
  • Söndag: Den 14 maj startar vi kl. 9.00 och håller på fram till lunch kl. 12.00. Det konstituerande mötet för den nya styrelsen hålls direkt i anslutning och beräknas sluta ca 14.00.

Mer information om kongressen och hur du anmäler dig hittar du på vår kongressida.

Detaljer

Start:
13 maj
Slutar:
14 maj