Marie Sjöberg – ny verksamhetssamordnare på IKFF:s kansli - IKFF
Hem » Organisation » Marie Sjöberg – ny verksamhetssamordnare på IKFF:s kansli

Marie Sjöberg – ny verksamhetssamordnare på IKFF:s kansli

I början av december välkomnade vi Marie Sjöberg som verksamhetssamordnare på kansliet i Stockholm. Hon kliver in då vår generalsekreterare Malin Nilsson går på föräldraledighet efter jul.

img_4268-kopia
Marie började i december arbeta som verksamhetssamordnare på kansliet i Stockholm.

Marie Sjöberg har tidigare arbetat inom ideell sektor i Sverige i fem år, med framförallt projektledning, insamling och administration. Marie har även studerat, praktiserat och jobbat utomlands i fem år, senast på EU-domstolen i Luxemburg. Hon har även varit mycket i Centralamerika.

Med sig in i rollen som verksamhetssamordnare tar Marie sina tidigare erfarenheter och kunskaper, främst den av att arbeta i folkrörelser och i medlemsorganisationer både i Sverige och utomlands.

Marie ser IKFF:s arbete som oerhört viktigt då IKFF som en feministisk fredsorganisation tar sig an nedrustningsfrågor och konfliktförebyggande med skärpa, fördjupad analys och rätt fokus. Hon ser fram emot att få kombinera arbetet för fred med den feministiska kampen och att vara en del av en organisation full av inspirerande människor.

 

Relaterade artiklar