Vi fick ros av Svenska Freds! - IKFF
Hem » IKFF » Vi fick ros av Svenska Freds!

Vi fick ros av Svenska Freds!

TUSEN TACK!

Tillsammans med Svenska Läkare mot Kärnvapen har vi fått Svenska Freds ros för vårt arbete i ICAN, den globala kampanjen för kärnvapnens avskaffande och för vårt gemensamma arbete med att förbjuda kärnvapen.

Vi är väldigt glada och tacksamma över detta fina uppmärksammande och vill tacka Svenska Freds och alla medlemmar för den stora mängd fina och uppmuntrande kort vi har fått. Arbetet har många gånger varit hårt och vi har stretat i motvind, men trägen vinner. Nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete för en svensk anslutning till det viktiga FN-avtalet som förbjuder kärnvapen. För en kärnvapenfri värld – tillsammans!

KORTET

”Tack IKFF och SLMK för ert hårda arbete i ICAN:s globala kampanj för att förbjuda världens enda ännu tillåtna massförstörelsevapen!

Det internationella förbudet mot kärnvapen som rostades igenom i FN i juli är ett stort steg mot en kärnvapenfri värld. Det är också en enorm bekräftelse för alla de människor som direkt eller indirekt drabbats av vapnens fruktansvärda konsekvenser och som kämpat hela sina liv för att kärnvapen ska förbjudas. Hoppas att Nobels fredspris och opinionens starka stöd ger er energi att fortsätta ert viktiga arbete.”

Riset
Ris gick till Annie Lööf för Centerpartiets ställningstagande mot kärnvapenförbudet i en debattartikel i Svenska Dagbladet den 30 augusti.

Läs mer här.

Relaterade artiklar