Vi välkomnar Victoria Frisk Garcia som ny kommunikationsansvarig - IKFF
Hem » Organisation » Vi välkomnar Victoria Frisk Garcia som ny kommunikationsansvarig

Vi välkomnar Victoria Frisk Garcia som ny kommunikationsansvarig

Vi välkomnar Victoria Frisk Garcia som vikarierande kommunikationsansvarig på IKFF, när Elin Liss, tidigare kommunikationsansvarig, nu tillträtt som tillförordnad generalsekreterare.

Victoria har en kandidatexamen i genusvetenskap och har även studerat statsvetenskap med inriktning på säkerhetspolitik. Närmast kommer hon från Reformklubben, en kommunikationsbyrå, som arbetar med strategisk kommunikation och Public Affairs. Där arbetade Victoria med kunder inom samhällsbyggnad och medlemsstyrda organisationer. Victoria gjorde praktik på IKFF 2017 och har även varit skribent för medlemstidningen Fred&Frihet.

– Det känns väldigt roligt att vara tillbaka på IKFF och denna gång med ansvar för kommunikationen. Jag ser fram emot att utveckla kommunikationsarbetet tillsammans med resten av kansliet och så vi kan visa ännu mer av allt det fantastiska arbete som IKFF redan gör, säger Victoria.

Victoria kommer att leda och utveckla organisationens kommunikationsarbete i tätt samarbete med generalsekreteraren och resten av kansliet.

– Liksom förra gången jag var på IKFF (då vann vi Nobelpriset) är detta året händelserikt. IKFF Sverige fyller 100 år. Jag är oerhört ödmjuk över att arbeta i en organisation med en så gedigen och stolt historia och känner mig stärkt av att ett sekel har passerat där kvinnors arbete och slit har resulterat i stora framgångar (mer om detta i augustinumret av Fred&Frihet!), säger Victoria.

Relaterade artiklar